Projectnaam
Spirit Hosting

In opdracht van
FG Style

Locatie
Schiphol

Spirit Hosting

Architectenbureau FG Stijl benaderde Maasdam om een speciaal tapijt te ontwikkelen voor een nieuw bedrijfspand van Spirit Hosting. En zo’n opdracht is geknipt voor ons. We weten – vanuit jarenlange ervaring – alles van het bedrukken van tapijt en de beste snij- en legrichtingen. De uitstekende voorbereiding zorgde ervoor dat de uitvoering van dit bijzondere project op rolletjes liep. De oplevering haalden we binnen budget en de beoogde planning. Het resultaat? Prachtig maatwerk waar we trots op zijn!

Het snijplan dachten we van tevoren perfect uit en planden we nauwkeurig in. En dat moet ook wel; met twee millimeter verkeerd snijden kun je namelijk al een hele rol tapijt onbruikbaar maken.

EEN UNIEK ONTWERP

Architectenbureau FG Stijl ontwikkelde het unieke ontwerp voor het nieuwe tapijt. Maasdam converteerde dat vervolgens naar een patroon en snijplan voor alle ruimtes van Spirit Hosting. Zowel in de voorbereiding als in de uitvoering werkten we secuur. Het ontwerp van de architect vertaalden we naar het meest efficiënte legpatroon. Daarbij was het belangrijk dat het ontwerp in de juiste verhoudingen op het tapijt kwam. Het bedrukken van het tapijt gebeurt in de fabriek. Grote rollen wit tapijt worden bedrukt met behulp van hightech-apparatuur.

RESULTAAT: EFFICIËNTIE EN NAUWKEURIGHEID

Deze bijzondere opdracht vereiste een unieke combinatie van efficiëntie en nauwkeurigheid. High-end maatwerk, daar is Maasdam helemaal in thuis. Het tapijt kwam in grote rollen binnen. Door al in de voorbereiding slim te werken, vertaalden we het ontwerp efficiënt en creatief naar een prachtige vloer met minimaal snijverlies.

Bekijk hier nog meer mooie projecten van Maasdam!

Westfort

LC Packaging

RGF Amsterdam

Vragen of meer informatie?

Heb je een snelle, heldere, offerte nodig? Advies nodig over de vloerafwerking in het bestek of een gesprekspartner
voor de architect?
Bel eens met Gerard van Antwerpen op 06 53629455.