Projectnaam
TNO

In opdracht van
Constructif

Locatie
Den Haag

TNO in New Babylon

Maasdam heeft de vloerafwerking verzorgd in het nieuwe bedrijfspand van TNO. De uitdaging lag voor ons in het korte tijdsbestek. Het opzetten van een LEAN-project was dan ook nodig. De uitdaging voor het ontwerp van dit project lag met name in het aantal vierkante meters. De locatie in het nieuwe verzamelgebouw New Babylon – vlakbij Den Haag CS – is namelijk een stuk kleiner dan het vorige bedrijfspand van TNO. Maar liefst 24.300 m2 moest worden ondergebracht in 9.500 m2. Maasdam hield bij het leggen van de vloeren rekening met efficiëntie en duurzaamheid.

TNO wilde kennisdeling en interactie tussen business units, de directie en andere afdelingen stimuleren in een kleiner bedrijfspand. Daarom speelden onze planning en samenwerking bij de vloerafwerking een grote rol.

EEN BREED SCALA AAN VLOEREN

Voor het nieuwe kantoor van TNO verzorgden wij een breed scala aan hoogwaardige vloerafwerking. We brachten onder andere bolon-pvc, Interface-tapijttegels en PU-gietvloeren aan om de ideale werkomgeving te creëren. Een werkomgeving die samenwerking en interactie tussen afdelingen stimuleert. Daarnaast verzorgde Maasdam alle zon- en lichtwering voor TNO.

RESULTAAT

Het project van TNO vroeg om een efficiënt ontwerp en een slimme werkwijze. In een kort tijdsbestek heeft Maasdam dit samen met TNO en Stevens Van Dijck (bouwmanagement) kunnen realiseren. Door een LEAN-project op te zetten, werd optimaal gebruik gemaakt van tijd en expertise. Een ruimte van 9.500 m2 is afgewerkt met kwalitatieve vloeren voor circa 500 TNO-medewerkers.

Bekijk hier nog meer mooie projecten van Maasdam!

Westfort

LC Packaging

RGF Amsterdam

Vragen of meer informatie?

Heb je een snelle, heldere, offerte nodig? Advies nodig over de vloerafwerking in het bestek of een gesprekspartner
voor de architect?
Bel eens met Gerard van Antwerpen op 06 53629455.