Harde vloerafwerking

Maasdam heeft jarenlange ervaring met harde vloerafwerking. Uiteraard leveren we linoleum, pvc en gietvloeren. Voor alle soorten projecten, nieuwbouw of transformatie, in alle branches. Geeft het bestek een andere vloer aan? Ook die kunnen we leveren, geen probleem.

Zeg het maar: welke harde vloerafwerking heb je nodig?

Soorten harde vloeren

Harde vloeren bestaan er in allerlei soorten en maten en Maasdam levert ze allemaal. Hieronder een paar voorbeelden.

Houten vloeren

PVC vloeren

Kunststof & gietvloeren

Sportvloeren

Vakidioten worden we wel genoemd. Misschien slaan we wel eens een beetje door. We kennen het product en de markt tot in detail.

Om harde vloeren perfect te stofferen is uitgebreide kennis nodig. En dat hebben we dan ook in huis. Heb je een vraag? Bel eens op 0182 517822 of laat je gegevens achter, onze experts bellen binnen één werkdag terug.

We zijn op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en altijd beschikbaar als gesprekspartner.

Wat zijn de laatste ontwikkelingen? En wat is de beste keuze voor jouw specifieke project? We kunnen je erover adviseren. Laat je gegeven achter, dan bellen onze experts je binnen één werkdag terug.

Marmoleum & linoleum

Rubber

Elektrisch geleidende vloeren (ESD)

Anhydrietvloeren

Thuis in alle branches

Van academische ziekenhuizen en Rijksoverheidsgebouwen tot schoolgebouwen en hotels: Maasdam heeft ze allemaal van binnen gezien. En er vooral gestoffeerd! We snappen waar behoefte aan is. Bouwen jullie een onderwijsinstelling? Dan is het essentieel dat de vloer krasbestendig is. En bij een ziekenhuis zijn thema’s als hygiëne en grondige reiniging extra belangrijk.

Vakwerk

De vakmensen van Maasdam werken altijd in een vast team. Bevlogen, harde werkers die goed op elkaar zijn ingespeeld. We willen maar één ding: iets moois maken dat tot op de millimeter klopt. Eersteklas vakwerk afleveren. Soms moeten we improviseren om iets op te lossen. Maar dat maakt het juist zo leuk.

Combinatie onder- en bovenvloer

De combinatie onder- en bovenvloer brengt bij harde vloerafwerking extra risico’s met zich mee. In het voortraject schenken wij hier extra aandacht aan. Bij een transformatie-project schouwen wij de ondervloer en geven advies over de voorbehandeling en geschiktheid van het gewenste product. Bij nieuwbouw controleren wij het bestek en kunnen we de dekvloer ook meenemen in onze aanbieding.

Hygiëne en onderhoud

Vloeren in een ziekenhuis of zorginstelling moeten voldoen aan strenge hygiënestandaarden. Bij kantoren is onderhoudsgemak een vereiste. En scholen zijn weer gebaat met een krasbestendige vloer. Gelukkig kunnen we je alles vertellen over de reiniging en het onderhoud van een harde vloer.

Meedenken in oplossingen

We krijgen vaak terug dat Maasdam goed meedenkt. Stel, in een bestek wordt een verkeerde combinatie onder- en bovenvloer voorgeschreven. Dat signaleren we niet alleen, we geven meteen een oplossing. Die we uiteraard ook voor je kunnen waarmaken.

Dit hebben we ook allemaal in huis!

Computervloeren

Zachte Vloeren

Zon- en Lichtwering

Vragen of meer informatie?

Staan er harde vloeren in het bestek waar je meer over wilt weten? Of ben je voor jouw project op zoek naar een partner voor de harde vloerafwerking?
Neem nu persoonlijk contact op met Jorg Oosten  via 06 33 565 870