Binnen zon- en lichtwering

Maasdam levert en monteert alle soorten zon- en lichtwering: van rolgordijnen en jaloezieën tot automatisch gestuurde zonwering. We kennen alle producten en begrijpen hoe die zich verhouden tot andere materialen. Op zoek naar (separatie)gordijnen? Ook die leveren we!

Het juiste licht met binnen zon- en lichtwering. Dan zie je alles beter.

Een extra touch met gordijnen

Gordijnen hebben in de eerste plaats een zon- en lichtwerende functie. Maar je kunt er nog veel meer mee. Zoals ruimtes afschermen, de akoestiek in een ruimte verbeteren of kamers een huiselijke of informele sfeer geven bij nieuwe zorgconcepten. Kantoren worden informeler, vriendelijker en kleinschaliger. Maasdam snapt waar het bij gordijnen om gaat. Wij kunnen alle stofmerken leveren, we denken graag mee, laten voordelige alternatieven zien of tonen de materiaalopties aan de architect.

Verhouding tot andere materialen

Om zonlicht efficiënt buiten te houden, moet je meer doen dan willekeurig rolgordijnen, lamellen of jaloezieën ophangen. Maasdam begrijpt hoe producten zich verhouden tot andere materialen. We kunnen dan ook goed helpen met het vertalen van het bestek naar de realisatie. Hoeveel licht houdt bijvoorbeeld het glas zelf al tegen? Dit soort factoren spelen een rol om optimaal de benodigde openheid van de stof of de reflectiewaarde te kunnen bepalen. Samenwerking met andere partijen in het project, zoals de installateur, is hierbij cruciaal.

One-stop-shop

Al ruim 35 jaar levert Maasdam de hele projectstoffering voor elk project. Van vloerafwerking tot en met binnen zon- en lichtwering. Kunnen we voor jouw project al onze kennis en ervaring ook inzetten voor zowel de binnen zon- en lichtwering als de vloerafwerking? Handig voor de planning!

We doen wat we beloven

We maken graag heldere afspraken en die maken we ook waar. Vanuit onze kennis en ervaring weten we namelijk precies wat er allemaal mogelijk is. We doen gewoon wat we beloven. Vanzelfsprekend toch?

Dit hebben we ook allemaal in huis!

Computervloeren

Harde Vloeren

Zachte Vloeren

Vragen of meer informatie?

Heb je voor je project binnen zon- en lichtwering nodig en heb je vragen over het bestek? Of zoek je een partij die de zon- en lichtwering voor je kan aanbrengen?
Neem nu persoonlijk contact op met Jorg Oosten
via 06 33 565 870